Zutphen fietst voor Tour for Life

Zutphen fietst voor Tour for Live 2020

‘Zutphen Fietst …’ een Spinning/RPM marathon waarbij we 2 dagen lang, met 75 fietsen, geld op willen halen voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Dat blijft helaas nog steeds keihard nodig en dat besef is er zeker ook bij de deelnemende sportscholen in Zutphen.

Vrijdag 21 februari is de dag voor scholen, verenigingen en bedrijven. Hierbij is niet alleen sprake van deelname. Een aantal scholen en verenigingen draagt vanuit eigen kernwaarde bij aan het binnenhalen van sponsorgeld. Hiermee is men meer dan deelnemer. Dit is van toegevoegde waarde voor het evenement. Zo is er bijvoorbeeld in 2018 sprake geweest van een subsidie van de gemeente Zutphen om minder validen en scholieren met een beperking toch te laten sporten. Met recht; Zutphen Fietst…!

Zaterdag 22 februari is voor particulieren en groepen. Omlijst met opzwepende muziek van onze DJ hopen we op deze 2 dagen veel geld op te halen voor Daniel den Hoed Stichting. We kunnen veel, maar niet alles. Uw hulp is daarom van belang. We hopen dat u door het lezen van deze  vooraankondiging ons wilt steunen. Dat mag sportief, maar ook  middels donatie. Elke deelnemer die de sportieve uitdaging aangaat zal minimaal  € 5,00 per uur doneren.

Zo maken we er samen, ook in 2020, een onvergetelijk evenement van!

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Stichting L’Espoir