Organisatie

Organisatie

Jan Zwiers

Toen ik in 2009 voor’t eerst hoorde van Alpe d’Huzes wist ik niet wat het evenement inhield, laat staan dat ik had kunnen denken dat 2019 mijn 6e jaar van deelname zou worden.

Gegrepen door AD6 tijdens mijn eerste deelname in 2012 heb ik het nooit meer los gelaten. Sterker nog, ik heb in de jaren daarna alleen maar breder in kunnen en mogen zetten voor fondswerving voor goede doelen. Gezond zijn is elke dag bijna een vanzelfsprekendheid; totdat het op een dag niet zo is… Teveel mensen worden ziek, (meer…)

Bert Ronk

Voor het derde jaar op rij doe ik de organisatie van de Spinning Marathon.

In 2017 nam Jan het initiatief, en samen met René, de instructeurs (Fred, Janneke, Robbin), het KHG- team en nog een aantal vrijwilligers, zetten wij een mooi evenement neer in de Velpa hal , een mooie industriële locatie.
Timo (en Peter) zorgden met het licht en geluid voor een mooie ambiance: en dat alles in minder dan twee maanden georganiseerd. Met dank aan de sponsoren die ons ondersteunden.  (meer…)

René Kleverwal

In 2017 belde Bert opnieuw. Al vele jaren werken wij samen in de sportschool, maar ook tijdens evenementen;
Jan had Bert benaderd om een grote Spinning Marathon te organiseren in Zutphen met de grotere sportscholen;
Natuurlijk pakken wij dat weer samen op en zorgen ervoor dat Jan zich op zijn eigen onderdeel kan focussen:
de instructeurs en het zelf lesgeven. Bert doet zijn organisatie en werving ding, ik het facilitaire en transport.  (meer…)

André den Hollander

Foto: links onder André den Hollander

“Nooit meer niet gaan”

Toen ik samen met Jan, Moniek, Heidi en Mark, leden van het team Kanker Helpen Genezen, in 2016 terugkwam van de Alpe d’Huez waren we het met elkaar eens, “Nooit meer niet gaan” was geen optie. Alpe duZes zou een jaarlijks terug kerende activiteit gaan worden.

Het werden geen loze woorden, het resulteerde in 2018 tot de oprichting van de stichting L’Espoir met als doel om ons onbaatzuchtige in te zetten in de bestrijding van ziekten. Dit realiseren we onder andere door  (meer…)

Bram van Maanen

Mijn naam is Bram van Maanen en ik help dit jaar voor de 2de keer mee om Zutphen Fietst voor een succes te laten worden. Ik ben een 2de jaars Han sportkunde student, die nu voor de 2de keer bij fitland Zutphen stage loopt onder begeleiding van Bert Ronk. Na het grote succes van vorig jaar en de vele ervaring die ik toen heb op gedaan wil ik dit jaar weer een steentje bij dragen.

Laten we met ze alle dit jaar er weer een succesvol evenement van maken.

Bram van Maanen

Timo Kleverwal

Eind 2016 werd ik door mijn oom René gevraagd om een Spinning Marathon te ondersteunen met licht en geluid (muziek); Ik dacht gelijk DOEN!
Ik timmerde al een jaartje aan de weg als DJ; had al de nodige spullen gekocht en dus klaar om mijn kunde aan een grotere groep mensen te tonen.
Met steun van pa Peter en René gingen wij die vrijdagmiddag in februari 2017 van Keijenborg naar Zutphen; twee aanhangers vol. Binnen een paar uur hadden wij het opgebouwd en na het finetunen kon ik los.
Het klonk super en zag er qua licht gaaf uit: prachtig zo’n industriële hal. (meer…)