Instructeurs

Domien Brandsma

 

 

“Mijn naam is Domien Brandsma en als Fitland Deventer RPM instructeur en viervoudig deelnemer aan Alpe d’HuZes wil ik graag ook mijn steentje bijdragen aan deze super fiets Marathon. Ik hoop dat naast de sportieve prestatie er veel geld opgehaald wordt voor dit mooie doel. Stap voor stap komen we dichterbij een kanker vrije wereld, dankzij onze inzet en positiviteit kunnen we allemaal iets bijdragen !!”

Janneke te Kamp

Janneke te Kamp, instructrice namens Aerofitt

Waarom doe ik mee?
Ik kom uit een gezin van vier waarvan er 3 getroffen zijn door deze verschrikkelijke ziekte. Helaas heb ik van mijn vader en zusje al afscheid moeten nemen en hebben ze de strijd verloren.
Wat een ellende brengt deze ziekte met zich mee;
Dan wil je er wel voor gaan, om geld in te zamelen en te zorgen dat verder onderzoek mogelijk is om deze vreselijke (meer…)

Fred Luijken

 


Mijn ondersteuning aan dit evenement: Fred Luijken

Zes jaar geleden ongeveer ben ik gestart met het lesgeven RPM bij Optisport, na te zijn gestopt bij mijn vorige werkgever;
Best eng in het begin om voor een groep te gaan zitten en de leiding van de les te pakken, maar ik was al gauw verk(n)ocht;
Laten we zeggen, met een gezonde wedstrijdspanning geef ik nu mijn lessen en doe dat met veel plezier en passie.
(meer…)

Robbin Pott

Als instructeur mag ik mijn bijdrage aan dit ontzettend goede doel leveren en dat doe ik erg graag en met volle overgave! Uiteraard is geld ophalen voor onderzoek het grote doel. Minstens zo belangrijk vind ik dat we samen, 75 fietsers per uur en allemaal met ons eigen verhaal en onze eigen  persoonlijke redenen, de strijd aangaan tegen deze verschrikkelijke ziekte! Wij geven niet op, sterker nog, ik weet zeker dat we gaan winnen! Is het niet morgen dan is het overmorgen!!

Bastiaan Schennink


Hallo, ik ben Bastiaan Schennink en geef spinning les bij Sports Palace, ik werd gevraagd om dit jaar mee te doen met de spinning marathon voor het goede doel.
En zeker dat ik JA heb gezegd.
Iedereen om zich heen kent wel iemand die deze verschrikkelijke ziekte heeft, of al aan is overleden. Ook ik ken mensen in mijn nabije omgeving. Dus wil me graag inzetten voor deze spinning marathon.

Ik hoop jullie allen ook te zien bij de marathon.
Groetjes en tot snel.

René Lansink en Jan Zwiers

René Lansink (met microfoon, rechts) en Jan Zwiers (links)

Van Jan is al heel veel verteld.
Zijn betrokkenheid bij dit evenement komt voort uit een verleden, waarin hij reeds jarenlang geld ophaalt voor het goede doel.  Jan levert een mega inspanning gedurende het hele jaar, gedurende al vele jaren.
Kijk ook naar de rest van deze website, Jan kom je (terecht) overal tegen en doet links en rechts ZIJN verhaal. (meer…)

Sofie Harmsen

Wat is er nou mooier om met iets wat je het liefste doet, iets goeds te doen voor mensen die dat hard nodig hebben.
Als instructrice namens Sports Palace draag ik graag mijn steentje bij aan dit fantastische project.